Skip to main content

Ambachtelijke sieraden gefabriceerd op ’t Hogeland.

By augustus 17, 2020september 7th, 2020Blog

Hoewel geen geboren Groninger, vindt ik het Groninger land en de bewoners inspirerend. Als Noord Hollandse streek ik neer in het pittoreske Middelstum, om daar een avontuur te beginnen. Een juwelierszaak overnemen, nadat ik reparaties en restauraties voor dit bedrijf had gedaan. 25 jaar was ik. Geen ervaring in ’t het juweliersvak, maar wel een enorme gedrevenheid en passie voor het vak waarin ik was opgeleid. Uurwerkmaker, Juwelier en meester Goud en Zilversmid. Na een juwelierszaak in Uithuizen, begon ik opnieuw met het Atelier in 2004. Sinds 2008 op de huidige locatie. Vanuit de verrassend verbouwde garage in de bungalow, wordt er weer gerepareerd, gerestaureerd en ontworpen. Enkel unieke handgemaakte sieraden, in opdracht van de klant. Geen series of machinale bewerkingen, maar puur handwerk. Zagen, vijlen, boren en solderen.

Hartjes van oud goud

This function has been disabled for Sieraden atelier Eveline.