Skip to main content

Online afspraak maken

Weet u dat u online een afspraak kan maken?

Vanwege de beperkte ruimte en de richtlijnen van de RIVM, is Eveline nog steeds veel op afspraak aan het werken. Voorkom dat u lang moet wachten en boek online. U kunt ook even bellen of mailen.

Omdat ik samen met mijn klanten zoek naar een mooi persoonlijk ontwerp en we de verschillende mogelijkheden voor het veranderen van sieraden bekijken, kan dat enige tijd vergen. Omdat ik me nog steeds moet houden aan de 1,5 meter regel, kan het zijn dat u dus even buiten moet wachten. Neem geen risico en maak even een afspraak. Zo hoeft u niet lang te wachten en heb ik alle tijd voor u, wanneer u aan de beurt bent.

Van veel klanten hoor ik dat ze dat juist wel prettig vinden……..

This function has been disabled for Sieraden atelier Eveline.