Skip to main content

Uw specialist in trouwringen vermaken & veranderen van bestaande sieraden.

Trouwringen vermaken

Een trouwring is een kostbaar sieraad met een hoge emotionele waarde. Maar in sommige situaties kunt u de ring niet (meer) dragen. In die gevallen kunt u gelukkig bij Sieraden Atelier Eveline terecht. Ik kan uw trouwringen vermaken en er nieuwe, moderne sieraden van maken.

Emotionele waarde

Zo kunt de emotionele waarde van de ring alsnog altijd bij u dragen, in de vorm van een sieraad dat bij u past. Wilt u uw trouwring laten vermaken? Neem dan gerust eens contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Trouwring of ander sieraad

Door goed te luisteren naar uw persoonlijk verhaal is Eveline in staat uw wensen om te zetten in een prachtig, nieuw sieraad. Eventueel aangevuld met edelstenen, gouden of zilveren versieringen, geheel naar uw wens.

Laat van uw oude sieraden een nieuw modern sieraad maken!

Komt u eens langs in het Atelier om u te laten voorlichten over de verschillende mogelijkheden. De trouwring (of ander sieraad) kan door een kleine verandering al een groot verschil maken, of misschien wilt u juist helemaal niet meer zien dat het trouwringen zijn geweest? Het veranderen van bestaande sieraden of het vermaken van trouwringen kunnen we zodanig doen dat het een nieuw sieraad lijkt, maar wel met behoud van de oude gravures.

Mogelijkheden

Er zijn mogelijkheden om stenen toe te voegen, of een combinatie te maken van wit en geelgoud. Er zijn ook verschillende manieren om het oppervlakte te bewerken zoals bv hameren of matteren. Ook worden vaak meerdere trouwringen samengevoegd tot een nieuw sieraad.

Kosten

De kosten voor het vermaken van een trouwring verschillen per sieraad. De uiteindelijke prijs heeft te maken met de moeilijkheid, de aanpassingen, eventueel extra goud of zilver dat u heeft of wilt bijvoegen en de eventuele edelstenen die u laat plaatsen.

Draagt u geen ringen?

Dan kan er misschien een broche of hanger van gemaakt worden.  Door de creativiteit van uw goud- en zilversmid zijn de mogelijkheden eindeloos!

 
 
 
 
 

Ik ontwerp graag samen met u het sieraad waar u naar op zoek bent.

Neem gerust contact op als u vragen hebt of maak geheel vrijblijvend een afspraak om Eveline in haar werkplaats in Uithuizen te ontmoeten.

This function has been disabled for Sieraden atelier Eveline.