Trouwringen vermaken

Een nieuw, uniek sieraad met dezelfde emotionele waarde

  • Een nieuw sieraad van uw trouwring
  • Veel verschillende mogelijkheden
  • In nauwe samenwerking met u
  • Originele gravures kunnen worden behouden

Een trouwring is een kostbaar sieraad met een hoge emotionele waarde. Maar in sommige situaties kunt u de ring niet (meer) dragen. In die gevallen kunt u gelukkig bij Sieradenatelier Eveline terecht. Ik kan uw trouwringen vermaken en er nieuwe, moderne sieraden van maken. Zo kunt de emotionele waarde van de ring alsnog altijd bij u dragen, in de vorm van een sieraad dat bij u past. Wilt u uw trouwring laten vermaken? Neem dan gerust eens contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Bespreek de mogelijkheden

Van kleine veranderingen tot complete omsmelting

Trouwringen veranderen kan op veel verschillende manieren. Zo kan er al een nieuw sieraad ontstaan met slechts kleine veranderingen. Maar daarnaast is het ook mogelijk om twee trouwringen te combineren tot één mooie ring of om een hanger te maken van een trouwring, zodat u deze aan een ketting kunt dragen. Zelfs het volledig omsmelten van de ring om er een geheel nieuw sieraad van te maken is mogelijk. Wilt u dat de originele gravures behouden blijven? Ook dat is mogelijk. Neem contact op of kom langs om alle mogelijkheden met mij te bespreken!

Neem vrijblijvend contact met mij op

In samenwerking met u

Een trouwring heeft altijd emotionele waarde. Als u deze wilt laten vermaken, is het belangrijk dat er iets mee gebeurt waar u volledig achter staat en waar u écht blij mee bent. Daarom vermaak ik trouwringen ook altijd in samenwerking met u. Door middel van gesprekken, voorbeelden en eventuele schetsen zorgen we er samen voor dat er van uw trouwring een sieraad wordt gemaakt dat u past en dat bij u past.

Emotionele waarde

Trouwringen zijn kostbare sieraden en hebben een belangrijke, emotionele waarde. Ze dragen een verhaal met zich mee en doen u denken aan bijvoorbeeld uw ouders, uw grootouders, uw geliefde of een ander dierbaar persoon. Door de trouwring te laten vermaken, wordt er een ander sieraad van gemaakt dat u weer altijd bij u kunt dragen. Zo krijgt de trouwring een nieuw leven, maar blijft de emotioneel waarde van het sieraad intact.

Bekijk de portfolio

Bent u benieuwd naar wat ik allemaal voor u kan betekenen qua het vermaken van trouwringen? Komt u dan gerust eens langs in mijn atelier in Uithuizen om mijn sieraden te bekijken. Terwijl u ze bekijkt, kan ik u alles vertellen over mijn werkwijze en over wat ik met uw trouwring(en) kan doen. Wilt u liever eerst online wat foto’s bekijken? Neem dan eens een kijkje in mijn Portfolio trouwringen vermaken!

Sieradenatelier Eveline

Sieradenatelier Eveline is hét adres voor unieke, volledig handgemaakte sieraden. Als echte goud- en zilversmid ontwerp ik zelf sieraden voor iedereen en in iedere stijl: van jong tot oud en van trendy tot klassiek. Door met u te overleggen en uw wensen te bespreken, zorg ik ervoor dat u een sieraad krijgt dat perfect aansluit op uw wensen. Mijn motto is dan ook:

vakmanschap en kwaliteit voor een redelijke prijs!

Neem gerust eens contact met me op, of kom langs in Uithuizen!